Yoors ~ Waarom krenken mensen elkaar zo graag


Maatschappij, Yoors / zondag, maart 19th, 2017

Dit is een mooie post van Roodkapje.

Roodkapje zit ook op Yoors net als ik. Dit is een mooi onderwerp en vond het dus de moeite waard om te delen.

Het krenken van mensen. Ik vraag mij ook elke dag af het waarom? Geeft het je voldoening? Leer je er iets van?

“Het doet pijn, wanneer iemand je krenkt, is het leuk om anderen te krenken? Sommige mensen schijnen er geen genoeg van te krijgen. Heeft het te maken met hun vroege jeugd, of met de tijd waarin ze nu leven? In elk geval lijkt het alsof men er genoegen in schept een ander te krenken, pijn te doen, onderuit te halen. Het idee daarvan maakt me somber. Soms voel ik me gekrenkt, voel ik de pijn, maar ik denk ook vaak aan de persoon die het me aandoet en dan voel ik medelijden. Het is niet zomaar dat iemand je krenkt!”

Lees het verhaal hier verder

1
I ♥ to have comments

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Ingrid Ferwerda-Jacobs Recent comment authors
  Subscribe  
Nieuwste Oudste Meest gestemd
Update
Ingrid Ferwerda-Jacobs
Gast

Ik zal niemand doelbewust krenken. Ben wel eerlijk maar doe dat dan zo subtiel mogelijk. Ik hou echt rekening met de gevoelens van een ander.