Affiliate Netwerken ~The place to be


Advertentie, Zanox Marketplace / maandag, augustus 28th, 2017

The place to be! tenminste, als jij geld wilt verdienen. Of we er echt super rijk van gaan worden dat weet ik niet, maar dat alle beetjes helpen weet ik ook.

Ik gebruik meerdere affiliate netwerken, het is gewoon leuk om te doen, en promoten ben ik dol op. Je moet wel wat extra werk verrichten op je site, maar dat heb ik er wel voor over.

Zanox marketplace

Er zijn tegenwoordig heel veel bedrijven die zich aansluiten bij zo’n programma, en wij kennen die bedrijven ook, zeker als ze in Nederland zitten. We kunnen er wel eens geshopt hebben, online of in de winkel. En tegenwoordig kan je bijna alles online kopen. Ook ik doe dat en i it!

Hoe affiliate marketing werkt

affiliate Daisycon

Doorzoek jouw Adverteerder Directory in jouw affiliate netwerk, en werk samen met de beste matches voor jouw doelgroep.
Vind de juiste merken, promoot producten/diensten bij jouw doelgroep.
Alle bezoeken vanaf jouw website naar de adverteerders website worden herleid naar jou, en krijg commissie op sales.

Ik ben ondertussen al bij een paar affiliate netwerken aangesloten. Wat ik van het begin al had gedaan is mezelf aansluiten bij Bol.com. Ik winkel  best veel bij deze winkel en ben dit dus ook gaan gebruiken hier op mijn website.

Ik ben mij gaan aansluiten bij Alwin
Dankzij Alwin´s  wereldwijde affiliate marketing netwerk kunnen alle adverteerders en publishers, groot of klein, hun onderneming online laten groeien. En dit geldt dus voor vele affiliate netwerken. Ik ga niet adverteren over zeilboten, want dit past totaal niet bij mijn onderwerpen.
Zanox en Affiliate Window zijn beide merknamen van de Zanox Groep. Vandaar dat het nu 1 naam is geworden en dat is Awin.

Ik heb mij ook aangesloten bij Daisycon
Daisycon helpt adverteerders bij het realiseren van hun online marketingdoelstellingen. Daisycon is actief door heel Europa, met de focus op Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

De grootste netwerken in Nederland zijn Zanox-Awin, Daisycon, Linkpizza en Tradetracker

 

 

cashbox-affiliate

Je kan op verschillende manieren betaald worden, maar eerlijk gezegd? Ik kijk daar niet naar.
Het is leuk om de producten en/of diensten aan te bieden vanaf mijn website, en dat doe ik dan ook met die adverteerders waar ik zelf altijd ga shoppen.

 

 

Als ik adverteer met een bepaald product zal er altijd bij staan “advertentie”. Zoals bijvoorbeeld in de sidebar. En in de artikelen zul je de naam en links aantreffen.

Zou jij ook deelnemen aan een affiliate systeem?

Liefs XoXo

 

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update